Besøksrekord!

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Over 46 750 treff på nettsiden til Røde Kors Grimstad siden offisiell oppstart 1. januar 2017. Nettsiden er RK Grimstad sitt utstillingsvindu ut mot publikum. Folk som er nysgjerrig får riktig og relevant informasjon på nettsiden og møter en forening som er imøtekommende og inkluderende. 

Siden oppstart av www.grimstadrodekors.no har nettsiden hatt svært mange besøkende. Per 22/3-17 har nettsiden hatt over 46 750 besøkende og av disse er 4 728 såkalte unike brukere som besøker siden jevnlig. Røde Kors Grimstad skal prioritere god kommunikasjon og nettsiden er det fremste verktøyet for å oppnå dette.

De viktigste funksjonen på nettsiden er at informasjonen er riktig og relevant. I tillegg skrives det jevnlige nyhetssaker som er relevant for våre medlemmer og andre som er nysgjerrige på hva som skjer. Nyhetssaker og artikler publiseres på siden og videreformidles via Facebook, Grimstad Adressetidene og andre tilgjengelige kanaler. Slik arbeides det målrettet for økt trafikk på nettsiden.

Har du fremdeles ikke tatt en titt på siden bør du gjøre det:) Det er spesielt viktig at våre aktivitetsansvarlige tar en skikkelig gjennomgang. Merk deg siden “kurs/arrangementer” , her blir obligatoriske kurs for våre medlemmer publisert med påmelding.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.