Grunnkurs for nye medlemmer (Hjelpekorpset)

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Bli med i Hjelpekorpset til Røde Kors Grimstad!  Oppstartskurs tirsdag 18 april på RK Huset. Velkommen:)

Har du lyst til å lære førstehjelp og være med på redningsarbeid? Vi ønsker å invitere deg til en informasjonskveld og oppstart av førstehjelpsdelen av grunnkursene våre, hvor vi har fokus på hva Røde Kors Hjelpekorps er, da spesielt hva vi driver med lokalt. Fortsetter du der andre gir opp? Er du interessert i friluftsliv? Da trenger vi deg!

Dette er Røde Kors Hjelpekorps’ – et oppstartskurs som er en del av den grunnleggende opplæringen for å kunne bli med i hjelpekorpset. Våre lokaler i Storgaten 71, Tirsdag 18. april kl. 18:00. Fikk vi fanget interessen din, så kan påmelding sendes til hjelpekorpset@grimstadrodekors.no asap. Hjelp oss å hjelpe!

Som frivillig i i Hjelpekorpset i RK Grimstad er man med i vår lokale redningsgruppe. Her kan man bli mannskap på RK båten, bistå med søk og redning i terreng (vinter og sommer) og mange flere aktiviteter. Les mer og Hjelpekorpset her: Dette er Røde Kors Grimstad Hjelpekorps.

Som aktivt frivillig i hjelpekorpset får man etterhvert tilbud om kurs og deltakelse i vinter søk og redning. I bildet over ser vi to kursdeltakere som orienterer i vinterlandskapet ved hjelp av krysspeiling. Les mer om hva som skjer på på vinter kurs: Slik trener Hjelpekorpset på vinter redning.

Røde Kors båten Grimstad er en svært populær tjeneste i Hjelpekorpset.

Bli en av oss! Velkommen til introkurs:)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.