God stemning på flerkulturell sommerfest

Med godt over 100 tilstede på Røde Kors sin sommerfest var det god stemning på lillegroos torsdag 25. mai

Torsdag 25. mai inviterte Grimstad Røde Kors flerkultur til sommerfest på Groos, og for en fest det ble!  Med rundt 120 deltakere som ville nyte sol og sosial hygge forsvant det fort 240 kyllingpølser, etiopisk, sudanesisk og somalisk mat, 200 kakestykker, kaffe og minst 40 liter saft. Fra kl 12-15 var det full aktivitet med fotball, krabbefiske, hesteskokast, kubb, badminton og volleyball.

Vi har det kjempegøy, håper det blir flere sommerfester!» sier Madlen, Sndus og Frdos.

Godt samarbeid mellom frivillige fra Norsktrening, Flyktningguide og Røde Kors styret gjorde arrangementet til en suksess, og vi satser på at dette blir en fin tradisjon videre sier Sissel Gjennestad, leder for Flyktningguiden i Grimstad. Noen lurte på om dette var avslutningsfest før sommeren for norsktrening, men Linda Haglund informerer om at norsktrening fortsetter fremover hver onsdag fra kl 17:30-19 på Røde Kors huset. Nå avsluttes noen andre språktilbud i byen for sommeren, så da er det flere som har spurt om ikke Røde Kors kan fortsette.

Ivar Thune, leder for Grimstad Røde Kors omsorg og Håkon Kvinlaug var travelt opptatt med grilling av 240 stk kyllingpølser til fornøyde sommergjester.

Vi har venteliste på bosatte flyktninger som ønsker flyktningguide, og med et stort antall deltakere hver onsdag på norsktrening er flere frivillige hjertelig velkomne. Interessert?

Kontakt for Flyktningguide:
sissel.gjennestad@gmail.com eller ellen.rekdal@redcross.com

Kontakt for Norsktrening:
lindahaglund93@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.