Brann på Kilandsenteret

Natt til lørdag starte det å brenne på utsiden av et av soverommene på Kilandesenteret. Brannalarmen ble utløst kl. 6 lørdag morgen og alle 28 beboerne inkludert 3 ansatte ble fort og effektivt evakuert. Ingen personer skadet.

Kilandsenteret v/ Jon Tønnevold sier at evakueringen gikk etter boken og alt fungerte slik det skulle. Brannslukkingen ble satt igang umiddelbart etter de ansatte hadde fått kontroll på beboerne og brannvesenet kom etter kort tid. Brannårsak er foreløpig ukjent men politiet starter etterforskning av saken.

Ungdommene som skulle ha en hyggelig leiropplevelse fikk en litt annen opplevelse en planlagt. Leirskolen ble avlyst lørdag morgen og alle ble sendt hjem med minibusser. Skadeomfanget er begrenset til utsiden et av soverommene m/tilhørende rom. Tross brannen bekrefter Jon Tønnevold at alle kommende arrangementer blir gjennomført etter planen.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.