Kilandsenteret

Kilandsenteret er et opplevelsessenter for barn og unge, hvor virksomheten skal vektlegge barn og unge med behov for gode opplevelser.

Kilandsenteret ligger rett ved Grimstad. Stedet er svært godt egnet for ferieopphold. Gode bademuligheter fra egen strand med brygge. Her kan man seile og padle, klatre i klatrevegg med mange ulike løyper, grille, fiske og delta på nattevandring. Stedet kan leies av private, organisasjoner og bedrifter.

Senteret som ligger i naturskjønne omgivelser, og eies av Grimstad Røde Kors. Hovedhuset består av 2 tømmerbygninger som er forenet med et mellombygg. Rundt senteret er det fantastiske muligheter for friluftsaktiviteter, blant annet tilknyttet Kilandsvannet.

Kilandsenteret har flott beliggenhet med aktiviteter for enhver smak

Kilandsenteret er stadig i utvikling og siste byggetrinn er disse hyttene for personell og aktivitetsledere.

Senteret fantastiske muligheter for friluftsaktiviteter. 75 overnattingsplasser fordelt på to bygg, slik at man kan ha to ulike grupper til stede samtidig, 2 kjøkken og moderne toalettfasiliteter og dusj. Det er tilrettelagt for rullestolbrukere. Projektor og internett er tilgjengelig for møter/ seminarer.

Foruten flott natur og beliggenhet ved Kilandsvannet, er senteret blant annet utstyrt med klatrevegg, klatrestokk, vaier-rutsjebane hinderløype og ballbinge for volleyball, fotball og basket. Mulighet for vannaktiviteter med kanoer, seilbåter og robåter, badestrand.

For booking eller annen informasjon, ta kontakt:
Karina Lislevand
Tlf: +47 90 50 72 28
post@kilandsenteret.no

Røde Kors hjelper mennesker i hele verden, inkludert i nærmiljøene i Norge. Våre frivillige er til stede for mennesker som trenger støtte og hjelp. Røde Kors er verdens største humanitære bevegelse, med unik tilgang og tillit i kriseområder.