Om oss

[et_pb_section admin_label=»section» transparent_background=»off» background_color=»#ffffff» allow_player_pause=»off» inner_shadow=»off» parallax=»off» parallax_method=»off» custom_padding=»30px|||» padding_mobile=»off» make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»on» make_equal=»off» use_custom_gutter=»off»][et_pb_row admin_label=»Row»][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»http://www.grimstadrodekors.no/wp-content/uploads/2016/06/DSC6896-Foto-_.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Row»][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Tittel: Om Grimstad Røde Kors» background_layout=»light» text_orientation=»justified» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Om Grimstad Røde Kors

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Text: Ingress» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Røde Kors Grimstad er en mangfoldig organisasjon med aktiviteter for alle aldersgrupper. I denne artikkelen kan du finne den aktiviteten som passer best til deg.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»justified» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Røde Kors Grimstad er en mangfoldig organisasjon med aktiviteter for alle aldersgrupper. I denne artikkelen kan du finne den aktiviteten som passer best til deg.

Røde Kors Grimstad sitt oppdage er å hindre, lindre og forebygge menneskelig nød og lidelse. Grimstad Røde Kors er i dag en stor og mangesidig bidragsyter til lokalsamfunnet gjennom våre varierte aktiviteter og beredskapsarbeid.

Har lyst til å lære førstehjelp og være med på redningsarbeid? Hjelpekorpset i Grimstad er et stort og allsidig korps. Vi driver søk og redning, sanitetsvakter og holder kurs på land, til vanns og til fjells, hele året.

Røde Kors Omsorg/Besøksvenner er til hjelp og støtte for ensomme, syke, eldre, unge, enslige forsørgere, innvandrere og tidligere psykiatriske pasienter. Vi driver også vitnestøtte, samt visitortjeneste til innsatte. Et menneske er den beste medisin for et annet menneske.

Røde Kors Grimstad har mange og varierte aktiviteter. Her finner du filmen som viser litt av aktivitetene til Hjelpekorpset og Kilandsenteret.

Kilandsenteret er Røde Kors Grimstad sitt aktivitetssenter for barn, unge og voksne. Senteret benyttes først og fremst til Røde Kors aktiviteter, men er åpent for alle som vil benytte det. Skoler kan bruke stedet som et alternativ til leirskole eller aktivitetsdag. Seminarer og teambuilding for næringslivet og andre organisasjoner er også svært populære aktiviteter. Bare fantasien setter grenser!

RØFF er en ungdomsaktivitet for deg mellom 13 og 17 år, der du får anledning til å lære mer om friluftsliv og førstehjelp i naturen. RØFF står for Røde Kors Friluftsliv og Førstehjelp, og er en del av et samarbeid mellom Røde Kors Hjelpekorps og Røde Kors Ungdom. RØFF er for ungdom som ønsker en aktiv livsstil!

Barnas Røde Kors er en møteplass med aktiviteter for barn i barneskolealder, og vi skal være en arena for sosial og kulturell inkludering. Sammen med trygge voksne lærer barna hvordan de kan bruke sitt nærmiljø på en trygg og aktiv måte. BARK handler om å legge til rette for lokal magi, og utnytte de ressursene som er tilgjengelig. Sammen fremmer vi moro, mangfold og mestring ute i det fri!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=»Section» global_module=»329″ transparent_background=»off» background_color=»#333333″ allow_player_pause=»off» inner_shadow=»off» parallax=»off» parallax_method=»off» custom_padding=»30px||30px|» padding_mobile=»off» make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»on» make_equal=»off» use_custom_gutter=»off» fullwidth=»off» specialty=»on» parallax_1=»off» parallax_2=»off» parallax_method_1=»off» parallax_method_2=»off» disabled=»off»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text global_parent=»329″ admin_label=»Text» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_style=»solid» disabled=»off» border_color=»#ffffff»]

Røde Kors hjelper mennesker i hele verden, inkludert i nærmiljøene i Norge. Våre frivillige er til stede for mennesker som trenger støtte og hjelp. Røde Kors er verdens største humanitære bevegelse, med unik tilgang og tillit i kriseområder.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″ specialty_columns=»2″][et_pb_row_inner global_parent=»329″ admin_label=»Row» padding_mobile=»off» use_custom_gutter=»off» make_equal=»off» column_padding_mobile=»off» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» disabled=»off»][et_pb_column_inner type=»1_2″ saved_specialty_column_type=»1_2″][et_pb_text global_parent=»329″ admin_label=»Om GRK» background_layout=»dark» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_style=»solid» custom_margin=»|||100px» custom_padding=»|||» disabled=»off»]

Om oss
Aktuelt og nyheter
Kilandsenteret
Kontakt oss

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][et_pb_column_inner type=»1_2″ saved_specialty_column_type=»1_2″][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column][/et_pb_section]